Patrycja Blencka

Jestem psychoterapeutą Gestalt w trakcie szkolenia w Wielkopolskiej Szkole Psychoterapii Gestalt oraz konsultantem kryzysowym. Prowadzę psychoterapię indywidualną osób dorosłych oraz konsultacje dla osób w kryzysie. Pracuję z klientami, którzy doświadczają obniżonego nastroju, depresji, lęku, zaburzeń psychosomatycznych, problemów w relacjach, a także będących w kryzysie. Posiadam dyplom z zakresu psychologii ogólnej stosowanej wydany przez Wielkopolską Szkołę Psychoterapii Gestalt oraz certyfikat konsultanta i coacha kryzysowego wydany przez Polskie Towarzystwo Interwencji Kryzysowej i Coachingu Kryzysowego.

Wizyty u pani Marianny sprawiły, że z nieśmiałej, niechcącej żyć osoby, stałam się uśmiechnięta i otwarta na innych. Zawsze czułam się wysłuchana i wiedziałam że mogę wszystko szczerze powiedzieć. Jestem za to bardzo wdzięczna!
A.S.
Na wizytach z panią Marianną czułam się swobodnie i w pełni rozumiana. Rozmowy były prowadzone profesjonalnie, ale jednocześnie tak, że nie czułam żadnego spięcia. Wszystko jest zrozumiale tłumaczone, kontakt bardzo miły.
K.K.
Pani Marianna to wspaniała empatyczne osoba, bardzo kontaktowa. Profesjonalna, konkretna i przede wszystkim skuteczna. Moja córka w końcu trafiła na właściwą psychoterapeutkę.
Kate
Dzięki terapii z Panią Marianną moje życie, które wcześniej było głęboko pogrążone w pustce i smutku zaczęło nabierać barw. Cotygodniowe spotkania dają mi siłę by przezwyciężać kolejne dni i dają nadzieję na lepsze jutro. Pani Marianna jest ciepłą, kompetentną i szczerą osobą, która wysłucha i poświęci 100% swojej uwagi pacjentowi. Serdecznie polecam każdemu, kto szuka dobrego psychoterapeuty!
Marta

Imię i nazwisko: Patrycja Blencka