pixelcut-export

Wanda Dobryniewska

Jestem lekarzem, w 2019r. ukończyłam Uniwersytet Medyczny w Lublinie. Obecnie realizuję szkolenie specjalizacyjne z psychiatrii w Wojewódzkim Szpitalu Psychiatrycznym w Gdańsku. Już w trakcie studiów poszerzałam wiedzę jako aktywny członek Koła Psychiatrii, obecnie szkolę się dodatkowo, uczestnicząc w konferencjach i kursach z zakresu mojej specjalności. W pracy z Pacjentem liczy się dla mnie rzetelnie zebrany wywiad, który jest podstawą, aby odpowiednio dobrać leczenie.

Posługuję się językiem angielskim oraz hiszpańskim.

Uniwersytet Medyczny w Lublinie, 2019

Pani doktor niezwykle rzeczowa, konkretna, przy tym empatyczna i w stu procentach skoncentrowana na pacjencie i jego problemach. Bardzo dokładny wywiad. Była to moja pierwsza wizyta, podczas której pani doktor zaproponowała kontynuację wcześniejszego leczenia u innego (aktualnie niedostępnego) psychiatry. Od wielu lat borykam się z problemami nawrotów depresji, z gabinetu wyszłam bardzo uspokojona i z pozytywnym nastawieniem oraz poczuciem wsparcia. Atmosfera całej wizyty bardzo przyjazna i podnosząca na duchu, myślę, że niejeden psychoterapeuta (z którymi też miałam do czynienia) mógłby się wiele od Pani Doktor nauczyć. Bardzo polecam.
M.J.
Zdrowe podejście do pacjenta oraz szczegółowe wyjaśnienie podejścia do sytuacji.
MM

Wanda Dobryniewska - ZnanyLekarz.pl